Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

Een woning huren in Treebeek

Een speciale plek. Voor nu en later. Voor jezelf of samen. Om te wonen en te leven. Voor hobby’s, vrienden, kinderen, huisdieren. Voor een megazandbak of een piano. Voor een 5-pits gasfornuis of een XL-inloopkast. 

Treebeek heeft het allemaal. Huizen waar het goed leven is. In een omgeving die groen is. Met uitvalswegen vlakbij en goede buren binnen handbereik. Proef het karakter van Treebeek. In het uiterlijk van de huizen, de opzet van de wijk. Maar ook in de mensen. De saamhorigheid en betrokkenheid. Dat alles maakt Treebeek tot een fijne plek voor de toekomst. 

In aanbouw: 36 huurappartementen met balkon boven het winkelcentrum

Momenteel zijn 36 appartementen boven het nieuwe winkelcentrum in aanbouw. Allemaal met twee slaapkamers, een ruim balkon en een gesloten galerij. Rustig en comfortabel, met volop leven om je heen. Klik hier voor meer informatie, en schrijf je snel in als je interesse hebt.

Gezinswoningen

Eind 2012 zijn 37 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Hier wordt volop gewoond. De huizen staan op misschien wel het mooiste plekje van de buurt: het Treebeekplein. Deze heerlijk groene en ruime ontmoetingsplek is van oudsher het centrum van de wijk. We hebben bewust gekozen voor verschillende typen woningen: zo is er plaats voor gezinnen en families, en ouderen. Kortom: voor ieder wat wils! 

In Treebeek zijn regelmatig huizen te huur. Nieuwbouw of bestaande woningen. Deze huizen zijn geschikt voor starters, singles of stellen, mensen van alle leeftijden. Want iedereen voelt zich thuis in Treebeek.

Misschien zit je droomhuis er nu niet bij. Maar over een tijdje kan dat wel het geval zijn. Houd Treebeek daarom in de gaten. Door deze site te bezoeken of door ons te volgen op Facebook.

Kijk hier direct welke woningen te huur zijn.

Lees meer...

Kijk hier voor de verhalen van de bewoners uit de wijk.

Lees meer...

Treebeek Centrum fase 1

Treebeek Centrum fase 1
Lees meer...