Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

leven met karakter

Welkom thuis

De buurt is warm en gemoedelijk. De omgeving is groen, rustig en ruim van opzet. Dit is Treebeek, de plek waar u altijd heeft willen wonen. Waar mensen wonen die elkaar kennen, voor elkaar zorgen en helpen. Waar kinderen snel vriendjes maken en spannende avonturen beleven. Maar waar ook ouderen zich snel thuis zullen voelen. Treebeek heeft het allemaal. En méér. U hoeft het alleen nog maar te ontdekken…

Leven met karakter

Wat wordt uw favoriete plek in Treebeek? Misschien het Treebeekplein, dat momenteel van top tot teen onder handen wordt genomen en straks het groene, kloppende hart van de buurt wordt. Dat uitnodigt om de kinderen even ‘los te laten’ en waar u lekker kunt bijpraten met een buurtgenoot. Of misschien is uw favoriete plek het Emmapark, een park dat zich uitstekend leent voor sport en ontspanning. Of de Wagenmaker, waar het ieder jaar met burendag erg gezellig is. Of misschien valt u voor een houten huis aan de Mercurius of Marsstraat, enorm geliefd vanwege hun romantische uitstraling en rustige ligging. En de Sterrenstraat? Hier zijn de achtertuinen van de gezinswoningen zo ruim dat u met gemak uw eigen groentetuin kunt aanleggen.

Treebeek heeft veel bekende en onbekende fijne plekken. Samen met de geschiedenis, de sfeer en de mensen bepalen ze het karakter van de wijk. Kom Treebeek ontdekken!

 

Anno 2015

Treebeek is een wijk met een rijk verleden en veelbelovende toekomst. In de periode 2000-2006 zijn de historische huizen zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde volledig gerenoveerd. Als sluitstuk worden nu de daken van deze historische huizen vernieuwd. De straten kregen een opknapbeurt. Het Treebeekplein krijgt een facelift. Winkels en maatschappelijke voorzieningen, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs, krijgen meer ruimte. Zo doen we er alles aan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen. Momenteel bouwen we het winkelcentrum in het hart van de wijk met daarboven 36 huurappartmenten met balkon.

Niet alleen, maar samen

Treebeek is een prachtwijk die een mooie toekomst verdient. Dat vinden wij, maar dat vindt ook een aantal belangrijke partners. Samen met onder andere de gemeente Brunssum werken we hard aan de toekomst van Treebeek, omdat we geloven in de kracht en de kansen van de wijk. Wilt u ook deel uitmaken van die toekomst?
 

 

Huren en kopen

Kiest u voor de zekerheid van kopen of voor de flexibiliteit van huren? Beide is mogelijk in Treebeek. Huren kan al vanaf €435,00*. Dan woont u in een appartement of tussenwoning zonder garage. 

 

Liever meer ruimte? Dan kiest u bijvoorbeeld voor één van de nieuwe gezinswoningen met ruime tuin en garage. Deze huurt u vanaf €709,80* per maand. Kopen in Treebeek kan ook. Er komen regelmatig woningen in de verkoop die voorheen verhuurd werden. Houd het in de gaten! 

 

* Prijzen zijn een indicatie. Huurprijs per maand exclusief eventuele service- en stookkosten. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Leefbaarheid bewoners centraal

Het uiterlijk van toen met het comfort van nu. Historische panden zijn prachtig, maar het moet van binnen natuurlijk wel leefbaar zijn. Daarom zijn de oude mijnwerkerswoningen in het verleden al allemaal gerenoveerd. De daken worden momenteel gerenoveerd, waardoor de woningen energiezuiniger worden. De gehele buitenschil is dus klaar voor de komende jaren. Dit samen scheelt een gemiddeld gezin jaarlijks zo’n € 300,- aan stookkosten. 

 

Duurzaam 

Duurzaam en energiezuinig, dat is voor ons een perfecte combinatie. De huizen aan het Treebeekplein krijgen een‘dikke jas’ van natuurlijk isolatiemateriaal, Thermospan. Dit cradle-to-cradle bouwmateriaal wordt deels gemaakt van gebruikt bouwmateriaal en is een mengsel van houtvezels en cement waardoor het sterk en licht is, en toch uitstekend isoleert. Het zorgt voor lagere stookkosten in de winter en koelte in de zomer.  

Kunt u niet wachten met het bekijken van het actuele aanbod?

Lees meer...

Wel interesse, maar nu niet het huis van uw dromen gezien?

Word vrienden met ons op Facebook of meld u aan voor de nieuwsbrief!

Lees meer...