Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

Nieuwbouw

Foto boven: Ivo Rosbeek/ Jo Janssen Architecten

Treebeek kent een mix van woningen voor verschillende doelgroepen en doeleinden. De kangoeroewoningen zijn twee aparte woningen ineen en zeer geschikt als een familielid zorg nodig heeft. De woon/werkwoningen zijn voor de ondernemende geest die een professionele bedrijfsruimte wil maar ook graag lekker aan huis werkt. De huurappartementen boven het winkelcentrum zijn comfortabele, ruime woningen met balkon voor iedereen die rustig wil wonen op een dynamische plek.

Architectuurprijs
Alle nieuwbouw, behalve de 36 huurappartementen, is van de hand van Jo Janssen Architecten. De woningen zijn meermaals geprezen vanwege het ontwerp en de duurzaamheid. Zo zijn ze onder andere genomineerd voor de prestigieuze Abe Bonnema Architectuurprijs.

Wonen en werken aan huis
Voor mensen die ondernemend zijn en die zelf willen bepalen hoe hun toekomst eruit ziet, biedt Wonen Zuid de oplossing. Aan de Wijenweg staan acht woningen met een bedrijfsruimte op de begane grond. De locatie is pal naast het winkelcentrum, want waar kun je beter werken dan daar waar het gebeurt? De ruimtes zijn niet bedoeld voor detailhandel, maar wel voor bijvoorbeeld een beautysalon, een fotostudio of een adviesbureau. Qua afmeting zijn de woningen allemaal gelijk, met uitzondering van de kopwoning. Deze is een stuk groter. Verder zijn ze allemaal energiezuinig, milieuvriendelijk, comfortabel en met een eigen tuin aan de achterkant. Er zijn twee ingangen: een voor de werkruimte en een voor het eigen woongedeelte.

Lees meer....

36 huurappartementen boven het winkelcentrum
Sinds kort ligt de splinternieuwe PLUS supermarkt in het hart van de wijk. Omgeven door andere winkels heb je nu alles binnen handbereik. Boven het winkelcentrum zijn zesendertig ruime appartementen met twee slaapkamers, een balkon en een gesloten galerij. Er is een lift in het gebouw, de woningen hebben geen drempels en de ingangen zijn ruim. Of je nu alleen woont of samen, je eerste stappen zet op de woningmarkt of al een hele wooncarrière achter de rug hebt: de woningen zijn bedoeld voor iedereen die prettig, zelfstandig en betaalbaar wil wonen. Rustig en comfortabel, met volop leven om je heen.

De woningen zijn momenteel allemaal verhuurd. Wil je toch je interesse kenbaar maken, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kangoeroewoningen: zorgeloos wonen met twee-in-één
Kangoeroewoningen zijn ideale woningen voor deze tijd. Het zijn twee aparte woningen ineen, elk met een eigen ingang. Hier kun je als gezin prettig wonen, met je ouders dichtbij. Grootouders kunnen langer zelfstandig blijven, met de kind(eren) en kleinkinderen in de buurt. Maar ook een kind dat zorg nodig heeft, kan op deze manier toch op zichzelf wonen. Kortom: een woning die past. Voor extra zorg of voor de gezelligheid. Voor iedereen. Voor nu en later.

Zes nieuwe woningen
De eerste reeks kangoeroewoningen in Treebeek was meteen een groot succes. Daarom bouwen we er nog zes bij op de hoek van de Wijenweg en het Treebeekplein. De woningen zijn twee-in-één, maar wel allebei met een eigen ingang. De begane grond is een ruim opgezette en complete woning. Daarboven zit een nog ruimere woning verdeeld over twee verdiepingen. Deze bestaat bijvoorbeeld uit drie slaapkamers, een dakterras en een grote woonkamer met uitzicht op het groen.

De start bouw staat gepland in het voorjaar van 2016.

Pleinwoning: op en top praktische woning met tuin en garage
Naast de kangoeroewoningen bouwen we een grotere woning aan het plein. De is op en top praktisch ingedeeld met alle woon- en leeffuncties op de begane grond: een ruime woonkamer, badkamer, toilet én een slaapkamer. Op de bovenverdieping is een extra slaapkamer en een berghok. Achter het huis heb je een eigen tuin en de mogelijkheid voor een parkeerplaats. De perfecte woning voor koppels, startende gezinnen en ouderen.

De start bouw staat gepland in het voorjaar van 2016.

Gezinswoningen: compleet comfort

Hoe gewoon is een eengezinswoning in Treebeek? Helemaal niet gewoon! We denken aan die prachtige groene en centrale ligging (voor ravottende kinderen). De fraaie bouwstijl. Het hoge afwerkingsniveau. Verder hebben deze woningen alles wat een gezin zich maar kan wensen; ruime woonkamer, mooie tuin (voor barbecue en zandbak), drie slaapkamers en een badkamer. 

 

 

 

Kijk hier direct welke woningen te huur zijn.

Lees meer...

Dit weekend nog geen plannen? Kom naar Treebeek

Lees meer...